به این مناسبت، در 150 کشور جهان، رویدادهایی برگزار میشود. هدف آنها، افزایش آگاهی و اقدام برای کسانی است از گرسنگی رنج میبرند.
1-میزان غذایی که در جهان تولید میشود، برای همه کافی است؛ در حالیکه 815 میلیون نفر از گرسنگی رنج میبرند. یعنی از هر 9 نفر، یک نفر گرسنه است که 60% آنها زنان هستند.
2-حدود 80% از فقیرترین افراد جهان در مناطق روستایی زندگی میکنند. اکثر آنها به کشاورزی متکی هستند.
3-همه ساله گرسنگی بیش از مالاریا، سل و ایدز کشته بر جای میگذارد.
4-حدود 45% از مرگومیر کودکان به دلیل سوء تغذیه است.
5-هزینه سوء تغذیه برای اقتصاد جهانی معادل 3.5 تریلیون دلار در سال است.
6- 1.9 میلیارد نفر-بیش از یک چهارم جمعیت جهان- دارای اضافه وزن هستند.
7-یک سوم غذایی که در جهان تولید میشود، از دست رفته یا هدر میرود.
8-تا سال 2050، برای تغذیه جمعیت جهان، به 60% غذای بیشتری نیاز است.
9-هیچ بخشی مانند کشاورزی به تغییرات آب و هوایی حساس نیست.
10-سازمان غذا و کشاورزی در مناطق روستایی 130 کشور جهان فعالیت میکند. این سازمان با دولتها، جوامع مدنی، بخشهای خصوصی و سایر افراد همکاری میکند تا به گرسنگی صفر (#zerohunger) برسد.
– غذا را هدر ندهید.
برای مثال اگر به رستوران میروید و زیاد گرسنه نیستید، نیمپرس سفارش دهید و یا باقیمانده غذای خود را به خانه ببرید.
– بیشتر تولید کنید. با رشد جمعیت جهان، کشاورزان باید راههای اثربخش جدیدی را برای زراعت و ایجاد تنوع در محصولات، به کار گیرند.
استفاده از یک سیستم یکپارچه زراعت، نه تنها محصولات را افزایش میدهد، بلکه باعث افزایش سود و کیفیت محصولات نیز میشود.
– رژیم غذایی سالمی را اتخاذ کنید.
سعی برای تهیه وعدههای غذایی مفید میتواند چالش بزرگی باشد. دستورالعمل پخت غذاهای مفید را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.
– از هشتگ #zerohunger حمایت کنید.